„Un pas spre viitor”

Soluții complete pentru sisteme informatice

Încă de la începuturile sale firma C-soft SRL oferea soluții complete de informatizare a unor activități sau chiar a întregului sistem informațional a firmelor de dimensiuni mici și mijlocii.

Am elaborat sisteme informatice complexe în domeniile: sănătate, minerit, constucții, servicii, comerț și administrație publică. Firma noastră elaborează aceste sisteme de la proiectare, realizare până la punerea în funcțiune și monitorizare în exploatare.
Dintre proiectele noastre de anvergură amintim câteva:

Confecția Miercurea Ciuc

cu peste 1500 de angajați: sistemul elaborat acoperă întreg sistemul informatic al firmei. Modulele de contabilitate, desfacere, proiectarea lansarea și urmărirea fabricației și de personal/salarizare folosesc o bază de date comună și comunică între ele pentru realizarea tuturor activităților de contabilitate și evidență necesară.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc

cu 14 servicii specializate: sitemul informatizează 14 din cele 15 servicii ale primăriei și acoperă aproape toate activitățile desfășurate în cadrul primăriei. Autorizațiile, documentele de stare civilă, contabilitatea Primăriei precum și a instituțiilor subordonate sunt realizate integrat în acest sistem. Un specific aparte al acestei instituții este modalitatea de raportare a bugetului de venituri și cheltuieli. Acest buget conține pe lângă bugetul propriu a Primăriei, bugetele tuturor instituțiilor subordonate: grădinițe, scoli, ansambluri artistice, muzeu etc. Toate aceste bugete sunt sintetizate în bugetul consolidat al Primăriei cu ajutorul sistemului informatic elaborat de noi.

ComKim S.A.

cu filiale în mai multe județe: ComKim este unul dintre cele mai mari retailere de materiale de construcții din județul Harghita. Sistemul informatic dezvoltat de noi acoperă toate activitățile firmei: vânzări en-gros, vânzări en-detail, marketing, contabilitate. Un specific aparte a sistemului este gestiunea descentralizată a filialelor și sintetizarea datelor pentru contabilitate.

Biooptica (firma Optiland SRL)

firmă de optică cu filiale în 4 județe. Retailerul de ochelari și lentile are mai multe magazine în județele Harghita, Covasna, Mureș și Sibiu. Sitemul deservește toate magazinele centralizat permițând monitorizarea centralizată a magazinelor, a stocurilor și a comenzilor.  Mai nou sistemul s-a extins cu un modul de gestiune a clinicii de oftalmologie a firmei. Acest nou modul este integrat de asemenea în baza unică de date și procese a firmei.

Aceste exemple sunt prezentate cu titlu orientativ. Începând cu anul 1991 C-soft SRL a realizat mai mult de 100 de sisteme informatice. Toate sistemele au fost proiectate, programate și implementate de firma noastră. La unele dintre ele am asigurat și infrastructura hardware precum și consultanța necesară derulării investiției.