„Un pas spre viitor”

Consultanță informatică

Cu o experiență de mai multe decenii, specialiști firmei C-soft SRL pot ajuta pe clienți noștrii în următoarele domenii:
Analiza sistemului informațional și informatic

Analiza sistemului informațional și informatic a unei firme are ca scop depistarea oportunităților de informatizare a unor activități. Firma noastră a efectuat analize de sistem informatic în firme cu 50-2000 angajați . Domeniile de activități ale firmelor acoperă o paletă destul de mare: firme producătoare din industria ușoară, a mobilierului, industria de mașini; firme de construcții și minerit; firme de desfacere en-gros și en-detail; firme care activează în domeniul serviciilor precum și instituții bugetare (Casa de asigurări de sănătate Harghita, Primăria municipiului Miercurea Ciuc).

Elaborarea proiectului logic al sistemului informatic

După etapa de analiză la cerere realizăm o propunere a informatizării activităților depistate prin elaborarea unui proiect logic care va conține toate caracteristicile noului sistem. În această fază la cerere putem elabora Caietul de sarcini necesare pentru organizarea licitației pentru realizarea sistemului propus.

Proiect de achiziții

Pe baza experienței acumulate suntem în măsură să elaborăm infrastructura de echipamente și de forță de muncă necesare implementării noului sistem. De asemenea putem ajuta clienții în decizii privind achizițiile de utilaje de calcul și rețea de calculatoare prin elaborarea unui studiu comparativ a ofertelor sosite.

Proiect de reorganizare a activității

La cerere suntem în măsură să elaborăm întregul flux de date și documente precum și fișele de posturi necesare unei bune organizări a activităților informatizate.

Monitorizare achiziții

Dacă clientul dorește realizăm sistemul informatic propus prin elaborarea programelor informatice și dacă este cazul monitorizarea achizițiilor de infrastructură.

Monitorizare sistem informatic

După implementarea sistemului informatic ajutăm clientul în exploatarea cât mai sigură a sistemului prin monitorizarea componentelor sistemului și consultanță în securitatea și fiabilitatea exploatării sistemului.

Asistență tehnică

La cerere executăm activități de asistență tehnică și adaptare la legislație a sistemelor executate de noi pe bază de abonament lunar.

În afara celor expuse suntem în măsură să elaborăm partea tehnică IT a documentațiilor necesare proiectelor europene. Cu un număr semnificativ de proiecte și analize efectuate firma C-soft SRL este întotdeauna partenerul de încredere în proiectele de informatizare ale clienților.