„Un pas spre viitor”

Offshore development

Cu o bogată experiență în domeniul IT firma C-soft SRL prestează servicii de offshore și nearshore development pentru firmele din Austria, Germania și Elveția.

Prețuri avantajoase

Prețurile mai mult ca avantajoase pe care le practicăm și nivelul tehnic foarte ridicat la care prestăm serviciile noastre fac oferta de dezvoltare outsourcing o alternativă imbatabilă pentru clienți noștri de peste hotare. Mărturie celor spuse stau parteneriatele de peste un deceniu cu mai multe firme din Germania și Austria. Aceste firme s-au convins de promptitudinea, seriozitatea și înaltul nivel tehnic la care realizăm proiectele lor. Alternativa noastră de realizare a proiectelor reușește reducerea costurilor de dezvoltare a programelor clienților menținând nivelul tehnic ridicat și încadrarea în termenele fixate.

Abilități de comunicare

Indiferent dacă dezvoltarea se realizează la sediul clientului sau la sediul firmei noastre abilitățile de comunicare și de înțelegere a problemelor manifestate de personalul firmei, fac posibilă o conlucrare eficientă și un grad ridicat de satisfacție în rândul clienților noștri.

Technologii moderne

Fiind familiarizați cu cele mai noi tehnologii, și având experiență cu cele mai moderne unelte de dezvoltare putem presta aceste servicii la un nivel înalt de profesionalism și la costuri care sunt imbatabile. Posibilitatea de deplasare rapidă până la sediul clientului, datorită distanțelor rezonabile între Români și Europa de Vest, ne face competitive față de țările asiatice. De asemenea valorile culturale apropiate înlesnesc contactele interumane și comerciale și oferă un risc comercial scăzut partenerilor noștri.

Apropierea geografică, asemănarea culturală, cunoașterea limbii precum și cunoștințele specialiștilor noștri fac atrăgătoare oferta noastră pentru firmele din spațiul german.

Menținerea relațiilor strânse cu partenerii externi este scopul principal al conducerii firmei și presupune o implicare activă în activitățile de zi cu zi, fiind încă o dovadă a seriozității cu care sunt tratate proiectele clienților externi.