„Un pas spre viitor”

Noutăți

Noua pagină WEB

Am finalizat noua pagină WEB a firmei C-soft SRL, cu un design modern bazat pe liquid design și cu o structură mult mai intuitivă. Sperăm ca vizitatorii pagini noastre vor putea să se informeze mult mai ușor despre preocupările și realizările noastre. Vă rugăm să vă exprimați părerea dumneavoastră în formularul de contact aflat pe pagina Contact.

Un nou modul Univers ERP

Am finalizat implementarea modulului de gestiune a clinicii de oftalmologie la Biooptica. Acest modul realizează toate activitățile de evidență în cadrul clinicii. Modulul ajută personalul clinicii în gestionarea înscrierilor la medici, a programării operațiilor, ține evidența pacienților, a foilor de observație și realizează contabilizarea sumelor încasate, precum și a materialelor folosite în cadrul clinicii.

Un nou pachet de instalare CMS

Împreună cu partenerul nostru austriac am finalizat un nou pachet de instalare pentru un CMS. Acest pachet este capabil să genereze conținuturi fără cunoștințe HTML și CSS într-un mod vizual accesibil oricui. Structura pagini este foarte ușor de manipulat și este vizual, astfel cel care editează pagina poate să prevadă cum va arăta pagina în realitate fără vizualizarea ei. Paginile astfel create au automat proprietatea de liquid design și nu necesită nici-o altă operație din partea celui care le editează.

Adaptarea raportărilor de buget în contabilitate

Ca și în anii precedenți am adaptat modul de raportare a bugetelor instituțiilor publice în modulul Univers SICONT la cerințele comunicate de Ministerul de Finanțe. Am rescris aproape în întregime raportarea planului de buget și am operat o serie de modificări în raportările trimestriale. Sperăm că va rămână valabil tot anul :)

TVA la încasare

Cu un efort considerabil am realizat implementarea evidenței TVA la încasare în modulul PLATA al sistemului ERP Univers. Modificările au afectat tot lanțul de editare, tipărire și evidență a facturilor precum și jurnalele aferente TVA. Modificările au necesitat anumite conversii în baza de date a sistemului. Această activitate a decurs normal fără a perturba activitatea clienților noștri.