„Un pas spre viitor”

Soluții

Soluţii client-server
  • Soluţii „fat client”: pe partea de client folosim programe elaborate în limbajul Magic iar pe partea de server baze de date top SQL (Oracle, MS-SQL, Pervasive SQL, MySQL)
  • Soluţii „thin client”. Pe partea de server folosim programe elaborate în Java sau PHP şi baze de date tip SQL, iar pe partea de client browsere şi programe de interfaţă elaborate în C#.
WEB Service

Folosim această soluţie la sisteme informatice mari şi eterogene cu multe produse program diferite, de exemplu la Primăria municipiului Miercurea Ciuc. Programele diferite şi bazele de date eterogene sunt organizate într-o structură unitară cu ajutorul tehnologiilor bazate pe internet. Diferitele pachete de programe comunică între ele şi partajează datele comune cu ajutorul unei suprafeţe WEB unitare. Tot cu ajutorul acestei suprafeţe pot comunica cu sisteme externe pentru schimb de date.

Liquid design

Un concept nou cu care lucrăm în prezent este liquid design, adică aranjarea aceluiași conținut dependent de rezoluția ecranului. Această pagină, pe care o vizitați în acest moment, este realizat cu acest concept. Puteți experimenta conceptul prin micșorarea ferestrei browserului și constatând avantajele metodei. Prin acest concept putem realiza pagini web care se adaptează oricărui dispozitiv, de la monitoare late, tablete până la telefoane mobile cu rezoluție mică. Astfel, conținutul paginilor trebuie introdus o singură dată si datorită designului paginii va fi lizibil și ușor de operat pe orice dispozitiv indiferent de rezoluția lui.

Open source

Încă de la începuturile erei Linux firma noastră a urmărit evoluţia acestuia şi a pachetelor open source. Deseori ne bazăm în realizarea sistemelor noastre pe aceste soluţii cu cost redus.
Sistemul de operare Linux prin stabilitatea lui este o platformă sigură pentru rularea celorlalte pachete open source ca Apache, JBoss, ActiveBPEL, MySQL, PostgreSQL şi altele.
În afara reducerii costurilor deseori aceste pachete oferă tehnologii noi care uşurează elaborarea sistemelor complexe bazate pe tehnologii internet.

Experienţa noastră de peste un deceniu cu aceste pachete este garanţia exploatării sigure şi fără erori pentru partenerii noştri.