„Un pas spre viitor”

Despre noi

Firma noastră a fost fondată cu capital privat în anul 1990 în localitatea Miercurea Ciuc. De-a lungul anilor firma noastră a realizat mai multe proiecte importante în regiune și în străinătate pe bază de offshore development. Suntem firma cu cea mai îndelungată activitate în domeniul elaborării sistemelor informatice din regiune. Am avut ca și clienți toate firmele mari din regiune printre care se numără Infopress cea mai mare tipografie din România, Perla Harghitei una dintre cele mai mari întreprinderi de îmbuteliere a apei minerale sau Mina de cupru de la Bălan. În prezent o parte importantă a activității reprezintă dezvoltare de programe informatice clienților noștri din Austria, Germania și Elveția.

Elaborăm aplicaţii economice complexe pentru firme mijlocii precum şi aplicaţii bazate pe internet / intranet în Java, PHP, C++ şi C#.
Avem o echipă dinamică de dezvoltatori experimentaţi în tehnologiile bazate pe internet, bun cunoscători ai limbilor engleze şi germane.
Punctele forte a firmei C-soft SRL sunt:

  • Calitate la un preţ acceptabil
  • Nivel înalt de competenţă profesională
  • Cele mai noi tehnologii, sisteme moderne de dezvoltare

Pentru a vă convinge de vasta experiență a firmei C-soft SRL Vă rugăm accesați linkurile de mai jos unde sunt detaliate soluțiile tehnice folosite de noi precum și domeniile în care am dobândit experiență în acest timp lung de activitate:
Soluțiile tehnice folosite
Experiența dobândită

Pentru o mai bună cunoaștere a realizărilor Vă rugăm accesați linkul cu rezumatul portofoliului firmei noastre
Portofoliu cu proiectele cele mai semnificative