„Egy lépés a jövő felé”

Újdonságok

Megújult a honlapunk

Befejeztük a C-soft Kft. új liquid dizájnra épülő, sokkal átláthatóbb és modernebb honlapjának a fejlesztését. Reméljük látogatóink sokkal könnyebben megtalálják azokat az információkat amelyek bemutatják cégünk legfrissebb tevékenységét és eredményeit. Kérjük mondja el véleményét a Kapcsolatok oldalon található formanyomtatvány segítségével.

Egy újabb Univers modul

Befejeztük az Univers vállalati rendszer szemészeti klinikai moduljának rendszerbe állítását a Biooptica-nál. Ez a modul lefedi az összes nyilvántartási tevékenységet ami egy szemészeti klinikán előfordul. A modul segíti a klinika dolgozóit az előjegyzési listák elkészítésében, a műtétek időpontjának rögzítésébe, nyilvántartja a betegeket, a kórlapokat és könyveli a bevételeket és az elfogyasztott anyagokat.

Egy új CMS telepítő csomag

Osztrák partnerünkkel együtt befejeztük egy új CMS telepítő csomag kifejlesztését. Az új CMS rendszer képes vizuális eszközök segítségével HTML és CSS kódot generálni anélkül, hogy a felhasználónak ilyen irányú szakismeretei lennének. Az így szerkesztett oldal szerkezete átlátható és grafikai elemek segítségével könnyen módosítható. A felhasználó anélkül tudja az oldal szerkezetét és azt, hogy hogyan fog kinézni, hogy megjelenítené az oldalt egy böngészőben. Az így létrehozott oldalak automatikusan rendelkeznek a liquid dizájn tulajdonsággal, a felhasználónak nincsenek teendői ebben az irányban.

A költségvetési jelentés átírása

Mint az előző években már számtalanszor, a Pénzügyminisztérium aktuális rendelkezéseihez igazítottuk a közintézmények SICONT könyvelési moduljának költségvetési jelentését. Majdnem teljesen átírtuk a költségvetés tervezetét lejelentő részt és a negyedévi jelentéseket elkészítő feldolgozásokban is sok módosítást eszközöltünk. Reméljük ebben az évben ez volt az utolsó módosítás :)

ÁFA leírás a bevétel után

Nagy erőfeszítések árán sikerült az Univers rendszer PLATA modulját az új ÁFA rendszer előírásainak megfelelőre átírni. A módosítások érintették a teljes számla nyilvántartást a beviteltől a módosításon át a nyomtatásig, ezen felül pedig megváltozott az ÁFA nyilvántartó naplók szerkezete és működése is. A módosítások szükségessé tették az adatbázis szerkezetének a módosítását és szükség volt az adatok konverziójára is. Ez a tevékenység, a jó szervezésnek köszönhetően, úgy zajlott le, hogy nem zavarta partnereink üzletmenetét.