„Egy lépés a jövő felé”

Informatikai tenderfüzetek összeállítása

A cégünk által az évek folyamán felhalmozott tapasztalatokra támaszkodva, vállalunk informatikai projektek licitjeinek előkészítéséhez tenderfüzetek összeállítását.
A tenderfüzet összeállítása több lépésben történik:

  • Igény-felmérés és a létező rendszer vizsgálata. A megrendelővel való egyeztetés keretében azonosítjuk azokat a tevékenységeket amelyeket informatizálni kell, illetve azokat amelyek már informatizálva vannak de a programokat modernizálni kell. Ebben a lépésben határozzuk meg azokat a feladatokat amelyeket, a megrendelő igényei szerint, az új rendszer el kell végezzen és azokat a szolgáltatásokat amelyeket meg kell változtatni a régi rendszerben. Ezeken a megbeszéléseken körvonalazódnak az új rendszerrel szembeni elvárások.
  • Az új és a régi rendszer közötti összehasonlító tanulmány. A tanulmány lényege, hogy kiderítse melyek azok a részei a régi rendszernek amelyek nem teljesítik a megrendelő elvárásait. Beazonosítjuk azokat a szoftvereket, berendezéseket és folyamatokat amelyeket az új rendszer megváltoztat majd. Ez a lépés csak akkor szükséges, ha a megrendelőnél már üzemel egy informatikai rendszer.
  • A fenti lépések alatt megszerzett információk alapján elkészítjük a tender füzetet, amelyik megfelel az általánosan elfogadott szabványoknak. A tenderfüzet tartalmazza az összes ismérvet aminek alapján lefolytatható a licit, beleértve az objektív pontozási rendszert is amivel kiválasztható a licit nyertese.