„Egy lépés a jövő felé”

Informatikai szaktanácsadás

A C-soft Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberei szívesen segítenek partnereinknek a következő szakterületeken:
Információs és informatikai rendszerek vizsgálata

Az információs és informatikai rendszerek vizsgálatának a célja egy vállalat olyan tevékenységeinek a felkutatása amelyek informatizálhatóak. Cégünk az 50-2000 alkalmazottat foglalkoztató vállalatoknál végzett és végez ilyen tevékenységet. Az említett cégek tevékenysége az iparágak széles skáláját fedi le: könnyűipar, bútorgyártás, gépgyártóipar, építőipar, bányászat, kereskedelem és közigazgatás (Hatgita Megyei Egészségbiztosító Pénztár, Csikszerda Polgármesteri Hivatala stb.).

Az informatikai rendszer logikai tervének elkészítése

A rendszer vizsgálata után egy javaslatot nyújtunk be a feltárt tevékenységek informatizálására, egy logikai terv formájában, amely tartalmazza a javasolt új rendszer minden fő tulajdonságát. Ebben a szakaszban, kérésre, elkészítjük a tenderfüzetet is az új informatikai rendszer kifejlesztésére vonatkozó licit előkészítéséhez.

Beszerzési terv

Tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy megtervezzük a teljes berendezés infrastruktúrát és a munkaerő-szükségletet, amelyik szükséges az új informatikai rendszer felépítéséhez. Ezen kívül szaktanácsadással és összehasonlító tanulmány készítéssel segíthetjük a berendezések és a számítógépes hálózat beszerzését.

Tevékenység szervezési terv

Kérésre elkészítjük az új informatika rendszer dokumentum és adatfolyam tervét, illetve a munkahelyek, rendszert érintő, munkaköri leírását, annak érdekében, hogy az elkészült informatika rendszer a célnak megfelelően működjön.

Beszerzés felügyelet

Amennyiben partnerünk igényli megvalósítjuk az elképzelt informatikai rendszert és ha szükséges felügyeljük az infrastruktúra beszerzést.

Az informatikai rendszer felügyelete

Az informatikai rendszer beüzemelése után, kérésre, segítünk a rendszer optimális kihasználásában: rendszer-felügyeleti, biztonságtechnikai és hibaelhárítási feladatok végzésével, illetve szaktanácsadással.

Szakmai segítségnyújtás

Kérésre, havidíj ellenében, szakmai segítséget nyújtunk partnereinknek és ha szükséges a törvényi változások szerint alakítjuk alkalmazásainkat.

A fentebb leírtakon kívül készek vagyunk az európai projektek dokumentációjának számítástechnikát érintő részeinek az elkészítésére. A C-soft Kft. megbízható partner az informatikai rendszerek tervezésében, fejlesztésében és üzemeltetésében.