„Egy lépés a jövő felé”

Rólunk

Cégünk 1991.-ben Csíkszeredán alakult magántőke beruházással. Az évek során számtalan fontos informatikai projekt fűződik a nevünkhöz itt a régióban és offshore fejlesztés keretében külföldön is. A legrégebbi informatikai rendszerfejlesztők vagyunk a régióban. A régió minden nagyobb cége partnerünk volt ebben az időszakban. A teljesség igénye nélkül íme néhány: Infopress Románia legnagyobb nyomdája, Perla Harghitei az ország egyik legnagyobb ásványvíz palackozó vállalata vagy A balánbányai Bányavállalat. Jelen pillanatban tevékenységünk nagyobbik részét az osztrák, német és svájci partnereinknek nyújtott szoftver-fejlesztési szolgáltatásaink teszik ki.

Vállalati rendszereket fejlesztünk közép vállalatoknak illetve Java, PHP, C++ valamint C# programozási nyelvekben internet/intranet technológiával fejlesztünk alkalmazásokat.
Egy dinamikus fiatal fejlesztői csapattal rendelkezünk akik otthonosak az internetes technológiákban és jó német és angol nyelvtudással rendelkeznek.
A C-soft Kft. erősségei:

  • Minőség elérhető áron
  • Magas szakmai színvonal
  • Legújabb technológiák. Modern fejlesztői rendszerek

Hogy meggyőződhessen a C-soft Kft. széleskörű tevékenységéről, kérjük látogassa meg az alábbi linkeket ahol bővebben bemutatjuk az idők folyamán kidolgozott technikai megoldásainkat és felhalmozott szakmai tapasztalatainkat:
Alkalmazott technikai megoldások
Szakmai tapasztalatok

Azért, hogy jobban megismerhesse megvalósításainkat kérjük tekintse meg az alábbi linken cégünk rövidített portfólióját
A legfontosabb projektek rövid ismertetése