„Egy lépés a jövő felé”

Offshore fejlesztés

Cégünk 1999. óta foglalkozik offshore és nearshore szoftver fejlesztési szolgáltatásokkal. Kiemelt piacaink a német ajkú országok, így Németország, Ausztria és Svájc.

Előnyös árak

Nagyon előnyös áraink amelyekkel külföldi partnereinknek dolgozunk, és a magas technikai színvonal amit képviselünk, életképes alternatívát nyújt külföldi partnereinknek költségeik csökkentéséhez. Mindezeket alátámasztják azok a több évtizedes gyümölcsöző kapcsolatok amelyeket német és osztrák partnereinkkel ápolunk. Ezek a cégek meggyőződhettek arról, hogy projektjeik megvalósításában milyen magas színvonalon, pontosan és hatékonyan működhetnek velünk együtt. A projektek végrehajtásában általunk nyújtott alternatíva hozzájárul a fejlesztési költségek csökkentéséhez, de nem befolyásolja a technikai színvonalat és a megállapított határidőket.

Kommunikációs készségek

Függetlenül attól, hogy a fejlesztés a partner telephelyén, vagy cégünk székhelyén történik, munkatársaink kommunikációs és feladatmegoldó készsége gördülékeny együttműködést tesz lehetővé megrendelőinkkel és partnereink nagyfokú elégedettségüknek adnak hangot.

Korszerű technológiák

Mivel munkatársaink uralják a legújabb technológiákat és gyakorlatuk van a modern fejlesztői rendszerek használatában, magas technikai színvonalon tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat és mindezt alacsony költségek mellett. A Románia és Nyugat Európa közötti elfogadható távolságok miatt munkatársaink könnyen eljuthatnak a megrendelő székhelyére. Mindez előnyt biztosít számunkra az ázsiai konkurenciával szemben. Fontos szempont a kulturális azonosság is amely nagymértékben megkönnyíti a személyes és üzleti kapcsolatokat és alacsony kereskedelmi kockázatot biztosít partnereinknek.

A földrajzi közelség, kulturális azonosság, nyelvismeret és nem utolsó sorban munkatársaink szaktudása vonzóvá teszi ajánlatunkat a németajkú vidéken működő cégek között.

Cégvezetésünk legfőbb célja minél szorosabbra fűzni kapcsolatainkat külföldi partnereinkkel, éppen ezért nap mint nap aktívan részt vesz a kapcsolattartásban, ezzel is bizonyítva mennyire fontosak ezen partnereink projektjei.